مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 بهمن 1403 ساعت 18:152025-01-25حوادث

انتقادها از دورهمی مدیریتی 3 زن همجنسگرا در اداره آتش نشانی لس آنجلس آمریکا


منتقدان می گویند کریستینا کراولی رییس اداره آتش نشانی لس آنجلس دو زن دیگر همجنسگرا را در پست های معاونت خود قرار داده و نتیجه کار آنها عملکرد فاجعه بار در آتش سوزی اخیر لس آنجلس بوده است.

- منتقدان می گویند کریستینا کراولی رییس اداره آتش نشانی لس آنجلس دو زن دیگر همجنسگرا را در پست های معاونت خود قرار داده و نتیجه کار آنها عملکرد فاجعه بار در آتش سوزی اخیر لس آنجلس بوده است.

از زمان وقوع آتش سوزی مهیب و گسترده در شهر لس آنجلس آمریکا انتقادها از عملکرد تیم مدیریتی اداره آتش نشانی لس آنجلس به خاطر بی کفایتی و سوء مدیریت بالا گرفته است و یکی از اصلی ترین انتقاداتی که از خانم کریستیا کراولی رییس اداره آتش نشانی طی 2 هفته گذشته صورت گرفته، این است که او به واسطه همجنسگرا بودن، تیم مدیریتی اداره آتش نشانی را به جای شایسته سالاری با دگرباشان جنسی پر کرده است.

به گزارش عصرایران، از 2 هفته پیش و همزمان با بالا گرفتن شعله های آتش سوزی مهیبی که تاکنون بیش از 270 میلیارد دلار خسارت بر جای گذاشته، عملکرد خانم کراولی در کانون انتقادات قرار دارد؛ به ویژه محافل محافظه کار او را به خاطر دنبال کردن سیاست تبعیض و امتیاز مثبت در قبال اقلیت های جنسیتی برای انتصاب پست های مدیریتی اداره آتش نشانی مورد انتقاد شدید قرار داده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتقادها از دورهمی مدیریتی 3 زن همجنسگرا در اداره آتش نشانی لس آنجلس آمریکا

انتقادها از دورهمی مدیریتی 3 زن همجنسگرا در اداره آتش نشانی لس آنجلس آمریکا