مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 بهمن 1403 ساعت 22:152025-02-02سياسي

220 روستای دلفان دارای طرح هادی شدند


پس از پیروزی انقلاب اسلامی 220 روستای این شهرستان دارای طرح هادی شدند و 215 روستا نیز تحت پوشش آبفا قرار گرفتند.

- ایسنا/لرستان فرماندار دلفان گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی 220 روستای این شهرستان دارای طرح هادی شدند و 215 روستا نیز تحت پوشش آبفا قرار گرفتند.

اصغر قهرمانی، امروز 14 بهمن ماه در جشن چهل و ششمین بهار انقلاب اسلامی که در تالار ارشاد نورآباد دلفان برگزارشد، اظهار کرد: پیش از انقلاب، دلفان از لحاظ راه های ارتباطی در بن بست کامل قرار داشت، اما به برکت جمهوری اسلامی، راه های اصلی نورآباد به خرم آباد، هرسین و نهاوند آسفالت شده است.

وی گفت: همچنین این مدت 690 کیلومتر راه روستایی آسفالت شده است، در حالیکه پیش از انقلاب، حتی یک کیلومتر راه روستایی آسفالت شده در این شهرستان وجود نداشت.

فرماندار دلفان ادامه داد: پیش از انقلاب اسلامی، هیچ روستای دارای برق در این شهرستان وجود نداشت و حتی برق شهر نورآباد، مرکز شهرستان دلفان، از یک موتور ژنراتور دیزلی تأمین می شد، اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی، علاوه بر تأمین برق شهر نورآباد، 433 روستای این شهرستان نیز از نعمت برق بهره مند شدند.

قهرمانی اضافه کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی 220 روستای این شهرستان دارای طرح هادی شدند و 215 روستا نیز تحت پوشش آبفا قرار گرفتند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

220 روستای دلفان دارای طرح هادی شدند

220 روستای دلفان دارای طرح هادی شدند