مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 بهمن 1403 ساعت 15:052025-02-05اقتصادي

488 میلیارد ریال پروژه در منطقه دشت عباس دهلران به بهره برداری رسید


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، لطیف صادقی روز چهارشنبه در آیین بهره برداری و کلنگ زنی این پروژه ها، اظهار کرد: مهم ترین این طرح ها شامل بهره برداری از هشت پروژه کشاورزی بوده که حفر و تجهیز چاه های کشاورزی با صرف اعتبار 136 میلیارد و 400 .

- 488 میلیارد ریال پروژه در منطقه دشت عباس دهلران به بهره برداری رسید فرماندار ویژه دهلران گفت: در ششمین روز از دهه فجر، طرح هایی به ارزش 488 میلیارد و 400 میلیون ریال در بخش دشت عباس این شهرستان به بهره برداری رسید و کلنگ زنی شد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، لطیف صادقی روز چهارشنبه در آیین بهره برداری و کلنگ زنی این پروژه ها، اظهار کرد: مهم ترین این طرح ها شامل بهره برداری از هشت پروژه کشاورزی بوده که حفر و تجهیز چاه های کشاورزی با صرف اعتبار 136 میلیارد و 400 میلیون ریال از جمله این طرح ها به شمار می رود.

وی هدف و مزایای ایجاد این طرح ها را افزایش راندمان تولید، اشتغال زایی و تأمین آب پایدار اراضی کشاورزی برشمرد.

صادقی به اصلاح شبکه و نصب ترانس برق در شش روستا با هزینه 120 میلیارد ریال اشاره کرد و افزود: همچنین توسعه و اصلاح شبکه برق در پنج روستا با اعتبار 80 میلیارد ریال نیز در دستور کار قرار گرفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

488 میلیارد ریال پروژه در منطقه دشت عباس دهلران به بهره برداری رسید

488 میلیارد ریال پروژه در منطقه دشت عباس دهلران به بهره برداری رسید