مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 بهمن 1403 ساعت 17:252025-02-11اقتصادي

حقوق گمرکی اسباب بازی و کالای فرهنگی خارجی افزایش می یابد


براساس قانون بودجه سال 1404، دولت مکلف است علاوه بر عوارض دریافتی برای واردات اسباب بازی و کالاهای فرهنگی خارجی، دو درصد حقوق گمرکی این کالاها را نیز افزایش دهد.

- حقوق گمرکی اسباب بازی و کالای فرهنگی خارجی افزایش می یابد براساس قانون بودجه سال 1404، دولت مکلف است علاوه بر عوارض دریافتی برای واردات اسباب بازی و کالاهای فرهنگی خارجی، دو درصد حقوق گمرکی این کالاها را نیز افزایش دهد.

به گزارش ایسنا در تبصره یک بند م احکام قانون بودجه سال 1404 مرتبط با گمرک و تجارت خارجی آمده که دولت مکلف است علاوه بر عوارض دریافتی برای واردات اسباب بازی و کالاهای فرهنگی خارجی دو درصد (%2) حقوق گمرکی این کالاها و محصولات را افزایش دهد و عوارض حاصله را به حساب درآمد عمومی نزد خزانه داری کل کشور واریز کند.

همچنین در این تبصره آمده است که 100 درصد وجوه حاصله در اختیار سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای تحقق اهداف کمی جدول شماره (16-1) بند الف ماده (77) قانون برنامه هفتم پیشرفت، سازمان بسیج مستضعفین، سازمان تبلیغات اسلامی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به صورت مساوی قرار می گیرد تا صرف حمایت از تولید بازی های رایانه ای و ساخت فیلم سینمایی پویانمایی شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حقوق گمرکی اسباب بازی و کالای فرهنگی خارجی افزایش می یابد

حقوق گمرکی اسباب بازی و کالای فرهنگی خارجی افزایش می یابد