مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 بهمن 1403 ساعت 17:402025-01-29سياسي

دستیار رییس جمهور: ظریف نماد یک جریان فکری است و حمله به وی ناشی از حمله به یک جریان فکری است


تلاطم های محیطی زیادی پیرامون ما به وقوع پیوسته است و ما باید منعطفانه در مقابل تلاطم های محیطی به بقا و آینده ایران و فرزندانمان بیاندیشیم.

- ربیعی تصریح کرد: تلاطم های محیطی زیادی پیرامون ما به وقوع پیوسته است و ما باید منعطفانه در مقابل تلاطم های محیطی به بقا و آینده ایران و فرزندانمان بیاندیشیم.

دستیار اجتماعی رییس جمهور با تاکید بر اینکه ظریف نماد یک جریان فکری است، گفت: حمله به معاون راهبردی رییس جمهور ناشی از حمله به یک جریان فکری است.

  به گزارش ایرنا، علی ربیعی دستیار اجتماعی رییس جمهور امروز چهارشنبه 10 بهمن 1403 با انتشار ویدیویی در شبکه اجتماعی ایکس به چرایی حملات این روزهای جریان تندرو به معاون راهبردی رییس جمهور پرداخت و این پرسش را مطرح کرد که چرا شدت حملات به ظریف تا این حد فزاینده است؟   وی افزود: ظریف نماد یک جریان فکری است و حمله به وی ناشی از حمله به یک جریان فکری است.

  دستیار اجتماعی رییس جمهور تاکید کرد: کشور در وضعیتی نامناسبی قرار دارد و نیاز به تحول اساسی در بخش های مختلف داریم، باید تجدید نظر جدی در شرایط فعلی صورت گیرد و حمله فزاینده و بی رحمانه به ظریف، تلاش یک تفکر برای عدم پیشرفت یک ایده است که در این برهه از تاریخ ایران، برای کشور الزامی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستیار رییس جمهور: ظریف نماد یک جریان فکری است و حمله به وی ناشی از حمله به یک جریان فکری است

دستیار رییس جمهور: ظریف نماد یک جریان فکری است و حمله به وی ناشی از حمله به یک جریان فکری است