مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 بهمن 1403 ساعت 16:352025-02-02اقتصادي

افزایش 50 میلیون تومانی تسهیلات ساخت مسکن روستایی


مدیرکل بنیاد مسکن گلستان از افزایش تسهیلات ساخت مسکن روستایی از 350 به 400 میلیون تومان خبر داد.

- ایسنا/گلستان مدیرکل بنیاد مسکن گلستان از افزایش تسهیلات ساخت مسکن روستایی از 350 به 400 میلیون تومان خبر داد.

داود خسروی امروز، یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح نخست بهره برداری از هزار و 567 واحد مسکونی با اعتبار 419 میلیارد تومان است.

وی افزود: متقاضیان این واحدهای مسکونی از وام های قرض الحسنه با کارمزد 5 درصد و بازپرداخت 20 ساله بهره مند شدند.

مدیرکل بنیاد مسکن گلستان ادامه داد: خبر خوش برای روستاییان متقاضی وام مسکن این است که سقف تسهیلات در روستاها از 350 میلیون تومان به 400 میلیون تومان افزایش یافته است و به زودی شاهد ابلاغ این دستور از طرف بانک مرکزی به بانک ها خواهیم بود.

وی افزود: بنیاد مسکن با نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی همکاری مشترک دارد و علاوه بر تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان این نهاد تا سقف 200 میلیون تومان وام بلاعوض پرداخت می شود.

خسروی ادامه داد: برای افراد نیازمندی که تحت هیچگونه پوشش حمایتی نیستند می توانند از محل حساب 100 حضرت امام (ره) از تسهیلات بهره مند شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن گلستان گفت: طرح دوم انجام شده اجرای طرح هادی در روستاهای گلستان بوده و از هفته دولت تاکنون 155 روستا با همکا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 50 میلیون تومانی تسهیلات ساخت مسکن روستایی

افزایش 50 میلیون تومانی تسهیلات ساخت مسکن روستایی