مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 بهمن 1403 ساعت 16:352025-02-09اقتصادي

83 درصد مصوبات کارگروه تسهیل در کردستان اجرایی شده است


معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: تاکنون 3 هزار و 494 مصوبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان صادر شده که معادل 83 درصد آن اجرایی شد.

- ایسنا/کردستان معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: تاکنون 3 هزار و 494 مصوبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان صادر شده که معادل 83 درصد آن اجرایی شد.

حسین حمیدی امروز (21 بهمن) در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کردستان، اظهار کرد: تاکنون در 218 جلسه کارگروه هزار و 957 پرونده مطرح شده که منجر به تصویب 3 هزار و 494 مصوبه شده است.

وی عنوان کرد: از مصوبات انجام شده 2 هزار و 891 مصوبه معادل 83 درصد آن انجام و 603 مصوبه معادل 17 درصد آن در دست اقدام و پیگری است.

معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه بیشترین مصوبه مربوط به بانک های استان بوده است، افزود: از مصوبات اجرایی شده هزار و 952 مصوبه بانکی و 93 مصوبه مالیاتی بوده است.

حمیدی ادامه داد: از این تعداد مصوبه 372 مصوبه بانکی، 1 مصوبه مالیاتی و 230 مصوبه نیز مربوط به سایر دستگاه ها است که در دست اقدام بوده و در حال پیگیری است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

83 درصد مصوبات کارگروه تسهیل در کردستان اجرایی شده است

83 درصد مصوبات کارگروه تسهیل در کردستان اجرایی شده است