مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 بهمن 1403 ساعت 08:452025-02-07سياسي

مجلس شهدا بهترین ظرفیت برای تربیت دینی و انقلابی جوانان است


جانشین سپاه نینوا گلستان ایمان راسخ و بصیرت نافذ را لازمه ایستادن در سمت صحیح تاریخ دانست و گفت: مجالس شهدا بهترین مکان برای تربیت جوانان انقلابی و بابصیرت است.

- ایسنا/گلستان جانشین سپاه نینوا گلستان ایمان راسخ و بصیرت نافذ را لازمه ایستادن در سمت صحیح تاریخ دانست و گفت: مجالس شهدا بهترین مکان برای تربیت جوانان انقلابی و بابصیرت است.

سردار سید موسی حسینی شامگاه پنجشنبه در یادواره شهید مدافع حرم، جواد سنجه ونلی اظهار کرد: مراسم یادواره شهدا مراسمی بی نظیر و ریشه داری است که ریشه در نهضت عاشورا دارد.

وی افزود: مجلس شهدا ، مجلس عزاداری و سوگ و ماتم نیست، بلکه جنس مجلس شهدا از جنس عزاداری برای سید الشهدا است زیرا مجلس شهدا همانند نهضت عاشورا سراسر حماسه و ایثار است، مجلس شهدا محل تربیت نسل جوان برای آینده انقلاب است و مجلس شهدا محل عزت مندی و ایثار و بزرگی است لذا مجالس شهدا محل تجدید پیمان با آرمان ها و ارزشهای شهدا و بهترین ظرفیت برای تربیت دینی و انقلابی جوانان است.

جانشین سپاه نینوا با اشاره به دشمنی بد خواهان انقلاب گفت: آنچه ما امروز ما در غزه و لبنان از جنایت رژیم غاصب و کودک کش شاهد آن هستیم، نتیجه سیاست ها و حمایت های آمریکای جنایتکار از این رژیم منحوس است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مجلس شهدا بهترین ظرفیت برای تربیت دینی و انقلابی جوانان است

مجلس شهدا بهترین ظرفیت برای تربیت دینی و انقلابی جوانان است