مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 بهمن 1403 ساعت 10:402025-02-17اجتماعي

افزایش دما در گلستان تا چهارشنبه


کارشناس هواشناسی گلستان از افزایش تدریجی دما تا روز چهارشنبه و عبور امواج ناپایدار از استان خبر داد و گفت: سامانه بارشی جدید از پایان هفته استان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

- مهدیه اصحابی در گفتگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: بر اساس الگوهای پیش یابی، از بعدازظهر امروز به دلیل عبور امواج ناپایدار، افزایش ابر، بارش های خفیف پراکنده و وزش باد نسبتاً شدید موقتی در برخی مناطق استان پیش بینی می شود.

وی افزود: از فردا سه شنبه تا پایان هفته جوی پایدار در استان حاکم خواهد بود و دمای هوا تا روز چهارشنبه روند افزایشی خواهد داشت.

با این حال، از پایان هفته سامانه بارشی جدیدی وارد استان خواهد شد و شرایط جوی را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

اصحابی در خصوص دمای ثبت شده در استان گفت: روز گذشته آق قلا با 19 درجه سانتی گراد گرم ترین نقطه استان بود.

همچنین، دمای حداقل گرگان در صبح امروز صفر درجه ثبت شد و حداکثر دمای پیش بینی شده برای این شهر 13 درجه است.

به گفته کارشناس هواشناسی گلستان کمینه دمای پارک ملی گلستان 2 درجه و درازنو منفی یک درجه گزارش شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش دما در گلستان تا چهارشنبه

افزایش دما در گلستان تا چهارشنبه