مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 بهمن 1403 ساعت 10:152025-01-20اقتصادي

پیش بینی برداشت بیش از 132 هزار تن پیاز در سیستان و بلوچستان


رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از آغاز برداشت پیاز از چهار هزار و 400 هکتار از زمین های کشاورزی این استان خبر داد.

- پیش بینی برداشت بیش از 132 هزار تن پیاز در سیستان و بلوچستان ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از آغاز برداشت پیاز از چهار هزار و 400 هکتار از زمین های کشاورزی این استان خبر داد.

علیرضا دهمرده در گفت وگو با ایسنا بیان کرد: کشت پیاز همه ساله در سیستان و بلوچستان در فصول پاییز و بهار انجام می شود.

وی افزود: در سال زراعی جاری چهار هزار و 400 هکتار از سطوح زمین های زراعی سیستان و بلوچستان به کشت پیاز اختصاص یافت که یک هزار و 300 هکتار از این سطح در شهرستان راسک و خارج از فصل، کشت شد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: کشت پیاز خارج فصل در استان با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی از مرداد تا مهرماه انجام می شود و برداشت آن نیز از اوایل بهمن آغاز و تا پایان فروردین سال آینده ادامه دارد.

وی بیان کرد: پیاز تولیدی سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط اقلیمی فصل زمستان که امکان تولید آن در بیشتر استان ها فراهم نیست، نقش بسزایی در پر کردن خلاء عرضه این محصول و تنظیم بازار کشور دارد بطوریکه با شروع برداشت پیاز تاکنون بیش از 30 هکتار از مزارع دشت پیشین شهرستان راسک برداشت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی برداشت بیش از 132 هزار تن پیاز در سیستان و بلوچستان

پیش بینی برداشت بیش از 132 هزار تن پیاز در سیستان و بلوچستان