مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 بهمن 1403 ساعت 09:552025-01-28اجتماعي

تابستان کم آب تر از همیشه در انتظار ایران؛ خشکسالی در راه است؟


با توجه به تداوم کم بارشی طی سال های اخیر در کشور به جز بهار 1403، با چالش های کمبود آب در تابستان سال آینده مواجه خواهیم بود.

- تابستان کم آب تر از همیشه در انتظار ایران؛ خشکسالی در راه است؟ رییس سازمان هواشناسی کشور گفت: با توجه به تداوم کم بارشی طی سال های اخیر در کشور به جز بهار 1403، با چالش های کمبود آب در تابستان سال آینده مواجه خواهیم بود.

سحر تاج بخش رییس سازمان هواشناسی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت نامطلوب بارش ها در کشور اظهار کرد: وضعیت بارش ها در کشور کمتر از حد نرمال است و بر اساس پیش بینی ها این شرایط تا پایان زمستان سال جاری ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در سال های اخیر، الگوهای بارشی به دلیل تغییرات اقلیمی دچار اختلال شده اند و به همین دلیل بارش های متعارف در فصل پاییز و زمستان کمتر از حد انتظار بوده است.

علاوه بر این، افزایش دمای زمین بر وضعیت آب وهوای کشور تأثیرگذار بوده و باعث تغییرات شدیدتر در الگوهای جوی شده است.

تاج بخش با بیان اینکه کمبود بارش ها احتمالاً تأثیرات منفی گسترده ای بر منابع آبی و کشاورزی خواهد گذاشت ، تصریح کرد: ما نیازمند برنامه ریزی دقیق و اجرای سناریوهای مختلف مدیریتی برای مواجهه با این شرایط هستیم تا بتوانیم اثرات کمبود منابع آبی را در حوزه های مختلف مانند کشاورزی، محیط ز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تابستان کم آب تر از همیشه در انتظار ایران؛ خشکسالی در راه است؟

تابستان کم آب تر از همیشه در انتظار ایران؛ خشکسالی در راه است؟