مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 بهمن 1403 ساعت 13:402025-02-05اقتصادي

90 هزار مودی در کردستان از پرداخت مالیات معاف شدند


90 هزار مودی در کردستان بدون مراجعه حضوری از پرداخت مالیات معاف شدند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مصطفی فعله گری ظهر چهار شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 200 هزار اظهارنامه امسال دریافت شد که عملکرد سال قبل محسوب می شود.

وی بیان کرد: از ظرفیت های مهم قانون مالیاتی برای مالیات ستانی از مودیان تبصره ماده 100 است و سازمان مالیاتی می تواند بخشی از مودیان مالیاتی از نگهداری دفاتر و اسناد از مالیات معاف کند و برای آنها به صورت مالیات مقطوع تعیین کند که به صورت توافق طرفین است.

وی تصریح کرد: مودیان از پرداخت مالیات معارف می شوند و در قالب ارسال پیامک به اطلاع خودی رسید.

مدیر کل امور مالیاتی کردستان اضافه کرد: 90 هزار مودی در کردستان بدون مراجعه حضوری از پرداخت مالیات معاف شدند.

فعله گری اضافه کرد :80 درصد مودیان مالیات خود را به صورت خوداظهاری پرداخت کردند و از این تعداد بخش عمده ای از پرداخت مالیات معاف شدند.

وی تصریح کرد: مجموعه کمتر از سی هزار نفر خود اقدام به تحویل و تکمیل اظهارنامه کردند که مورد بررسی قرار می گیرند.

وی با بیان اینکه اگر موردی پرریسک باشد در فرایند رسیدگی قرار می گیرد، گفت: تاکنون 3 هزار خودی وارد فرایند رسیدگی شده اند که کمتر از دو درصد مودیان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

90 هزار مودی در کردستان از پرداخت مالیات معاف شدند

90 هزار مودی در کردستان از پرداخت مالیات معاف شدند