مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 بهمن 1403 ساعت 16:202025-01-23اقتصادي

دیگر از قوانین خلق الساعه برای صادرات خبری نیست/ تولید باید صادرات محور شود


وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تولید صادرات محور گفت: دیگر از قوانین و مقررات دست و پاگیر یا خلق الساعه برای صادرات خبری نخواهد بود.

- دیگر از قوانین خلق الساعه برای صادرات خبری نیست/ تولید باید صادرات محور شود ایسنا/خوزستان وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تولید صادرات محور گفت: دیگر از قوانین و مقررات دست و پاگیر یا خلق الساعه برای صادرات خبری نخواهد بود.

غلامرضا نوری قزلجه امروز 4 بهمن ماه در حاشیه بازدید از کارخانه قارچ دزفول اظهار کرد: امروز به اتفاق نماینده مردم دزفول و فرماندار، بازدیدی از سطح شهر، مزارع مختلف و واحدهای تولیدی داشتیم که جای خرسندی دارد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه یکی از اهداف ما و مهمترین هدفی که در وزارتخانه دنبال می کنیم این است که تولیدات را صادرات محور کنیم، عنوان کرد: معتقد هستیم صادرات می تواند بیشترین کمک را به تولید داشته باشد.

وی ادامه داد: همه مقررات و سیاست گذاری هایمان برای حمایت از صادرات است و دیگر از آن قوانین و مقررات دست و پاگیر یا خلق الساعه خبری نخواهد بود.

نوری قزلجه گفت: تولیدکننده ها و بازرگان ها می توانند با خیال راحت نسبت به تولید، صادرات و تجارت به خصوص در حوزه، سبزیجات، صیفی جات و میوه که کشور ظرفیت دارد، فعالیت داشته باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دیگر از قوانین خلق الساعه برای صادرات خبری نیست/ تولید باید صادرات محور شود

دیگر از قوانین خلق الساعه برای صادرات خبری نیست/ تولید باید صادرات محور شود