مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 بهمن 1403 ساعت 13:102025-01-22اقتصادي

پایتخت «سیاسی» باید منطقه ای امن و کارا باشد


رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی پایتخت سیاسی را منطقه ای امن و کارا دانست و گفت: اگر به دنبال توسعه منطقه مکران هستیم، با قرار دادن آن به عنوان پایتخت سیاسی، - رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی پایتخت سیاسی را منطقه ای امن و کارا دانست و گفت: اگر به دنبال توسعه منطقه مکران هستیم، با قرار دادن آن به عنوان پایتخت سیاسی، به توسعه آن کمک می کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر ، غزال راهب رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در خصوص بازخوانی پروژه امکان سنجی انتقال پایتخت، گفت: سه محور در مورد بحث انتقال پایتخت به عنوان مساله و پاسخ مطرح است.

کیفیت زندگی در شهر تهران پایین است و با معضلات و مسائل قابل توجهی روبه رو است که فکر می کنیم متمرکز است بر تمرکز سیاسی تهران و با انتقال شهر تهران به دنبال حل مسائل این شهر هستیم.

راهب با بیان این مطلب که پایتخت سیاسی باید منطقه ای امن و کارا باشد و تهران در حال حاضر از این قابلیت برخوردار نیست، گفت: آیا می توانیم با انتقال تهران به منطقه دیگری این ویژگی را برای پایتخت سیاسی افزایش دهیم که بتواند توان خدمت بیشتر و کارایی بهتری داشته باشد؟ وی ادامه داد: همچنین راه سومی هم وجود دارد که با بردن پایتخت سیاسی از تهران به دیگر نقاط کشور، فرصت هایی را برای توسعه در اختیار نقاط دیگر هم قرار داده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پایتخت «سیاسی» باید منطقه ای امن و کارا باشد

پایتخت «سیاسی» باید منطقه ای امن و کارا باشد