مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 بهمن 1403 ساعت 19:002025-02-11اقتصادي

شخم اولیه 47 هزار هکتار از شالیزارهای گیلان


رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: 238 هزار هکتار اراضی شالیزاری داریم که تاکنون در حدود 20 درصد از این اراضی معادل 47 هزار هکتار، شخم اولیه اجرا شده است.

- ایسنا/گیلان رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: 238 هزار هکتار اراضی شالیزاری داریم که تاکنون در حدود 20 درصد از این اراضی معادل 47 هزار هکتار، شخم اولیه اجرا شده است.

صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه شالیکاران کم کم در حال آماده شدن برای فصل کشت و کار هستند، گفت: آماده سازی شالیزارها برای کشت برنج آغاز شده است.

وی از کشاورزان خواست از بارش رحمت الهی در فصل زمستان برای شخم اولیه شالیزارهای خود استفاده کنند و افزود: شخم اولیه و زمستانه در شهرستان ها در اراضی خارج از شبکه آبیاری سد سفیدرود و همچنین اراضی داخل شبکه آغاز شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اجرای شخم زمستانه در شالیزارها را موجب کاهش وابستگی به منابع آبی مدیریت شده و استفاده از نزولات جوی دانست و بیان کرد: گیلان 238 هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد که تاکنون در حدود 20 درصد از این اراضی معادل 47 هزار هکتار، شخم اولیه اجرا شده است.

محمدی رعایت تقویم زراعی را استراتژی سازمان جهاد کشاورزی استان در راستای مدیریت مصرف بهینه آب دانست و خاطرنشان کرد: کشاورزان از فرصت باقی مانده تا شروع کشت و کار جهت ل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شخم اولیه 47 هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

شخم اولیه 47 هزار هکتار از شالیزارهای گیلان