مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 بهمن 1403 ساعت 15:052025-02-07سياسي

انگیزه الهی و حاکمیت مردم بر مردم اساس جمهوری اسلامی است


سرپرست فرمانداری پیشوا در سخنانی به مناسبت روز نیروی هوایی و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بر تفاوت انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب ها تأکید کرد و انگیزه الهی و حاکمیت مردم بر مردم را اساس جمهوری اسلامی دانست.

- ایسنا/تهران سرپرست فرمانداری پیشوا در سخنانی به مناسبت روز نیروی هوایی و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بر تفاوت انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب ها تأکید کرد و انگیزه الهی و حاکمیت مردم بر مردم را اساس جمهوری اسلامی دانست.

حمید دانش آموز در سخنانی پیش از خطبه های نماز جمعه 19 بهمن ماه پیشوا، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای شهرستان مقدس پیشوا، از شهدای نیروی هوایی به ویژه سردار شهید مصطفی اردستانی یاد کرد و روز نیروی هوایی را تبریک گفت و به اهمیت این روز و نقش بزرگ شهدای نیروی هوایی در دفاع از میهن اشاره کرد.

دانش آموز در ادامه به تفاوت انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب ها پرداخت و گفت: انقلاب اسلامی ایران برخلاف سایر انقلاب ها که با انگیزه های مادی و دنیوی شکل گرفته اند، بر مبنای یک انگیزه الهی و معنوی آغاز شد.

این انقلاب با هدف تحقق عدالت، آزادی و حاکمیت مردم بر مردم و بر اساس اصول اسلامی پایه ریزی شد.

دانش آموز افزود: در جمهوری اسلامی ایران، مردم خود برای خود تصمیم می گیرند و تمامی قوای تصمیم گیرنده از طر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انگیزه الهی و حاکمیت مردم بر مردم اساس جمهوری اسلامی است

انگیزه الهی و حاکمیت مردم بر مردم اساس جمهوری اسلامی است