مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 بهمن 1403 ساعت 14:362025-01-22اقتصادي

راه اندازی 21 دوربین نظارتی باقابلیت دید در شب در جاده های لرستان


رییس مرکز مدیریت راه ها لرستان از راه اندازی 21 دوربین نظارتی باقابلیت دید در شب در جاده های این استان خبر داد.

- راه اندازی 21 دوربین نظارتی باقابلیت دید در شب در جاده های لرستان خرم آباد - رییس مرکز مدیریت راه ها لرستان از راه اندازی 21 دوربین نظارتی باقابلیت دید در شب در جاده های این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سامان نعمتی در سخنانی، اظهار داشت: چهار دوربین نظارتی در گردنه های مله شبانان در محور خرم آباد - چگنی، بلوران در محور بابازید - پل سیمره ، گاماسیاب در محور نورآباد - نهاوند و ایواندر در محور خرم آباد - الشتر با اعتباری بالغ بر 240 میلیارد ریال نصب و راه اندازی شدند.

وی ادامه داد: این دوربین های نظارتی در حال حاضر فعال و در نرم افزار 141 در دسترس عموم مردم قرار دارند.

رییس مرکز مدیریت راه ها لرستان، بیان کرد: در حال حاضر 23 دوربین نظارتی در جاده های استان لرستان نصب شده است و برنامه داریم تا پایان سال این تعداد به 36 دستگاه افزایش داده شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه اندازی 21 دوربین نظارتی باقابلیت دید در شب در جاده های لرستان

راه اندازی 21 دوربین نظارتی باقابلیت دید در شب در جاده های لرستان