مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 بهمن 1403 ساعت 12:402025-02-09سياسي

«راهپیمایی 22 بهمن» فریاد عدالت خواهی بر علیه ظلم استکبار جهانی


نماینده ولی فقیه در استان فارس ضمن دعوت مردم برای حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن گفت: این راهپیمایی با شکوه فریاد عدالت خواهی مردم ایران بر علیه ظلم استکبار و استعمار جهانی است.

- راهپیمایی 22 بهمن فریاد عدالت خواهی بر علیه ظلم استکبار جهانی شیراز- نماینده ولی فقیه در استان فارس ضمن دعوت مردم برای حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن گفت: این راهپیمایی با شکوه فریاد عدالت خواهی مردم ایران بر علیه ظلم استکبار و استعمار جهانی است.

آیت الله لطف اله دژکام در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه دهه فجر و 22 بهمن آغاز حیات جدیدی در تاریخ ایران و امت اسلامی بوده است، گفت: این موضوع نیاز به یادآوری و باز طراحی برای آینده بهتر دارد.

وی با اشاره به حضور باشکوه مردم در راهپیمایی هر ساله 22 بهمن ادامه داد: این جمعیت میلیونی برای تجدید پیمان با خدای متعال، امام راحل و شهدا و برای ادامه دادن مسیر اسلام، معنویت و ارزش های انسانی و فریاد عدالت خواهی بر علیه ظلم استکبار و استعمار است، حضور پیدا می کنند.

امام جمعه شیراز افزود: قاعدتاً نیاز هرساله است که ما این عهد را تجدید کنیم زیرا مردمان کشور ایران اسلامی با انگیزه و اراده بسیار بسیار قوی و با تصمیم جدی برای ادامه این مسیر روز 22 بهمن به میدان خواهند آمد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«راهپیمایی 22 بهمن» فریاد عدالت خواهی بر علیه ظلم استکبار جهانی

«راهپیمایی 22 بهمن» فریاد عدالت خواهی بر علیه ظلم استکبار جهانی