مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 بهمن 1403 ساعت 11:052025-02-09سياسي

باهنر: با تصویب پالرمو و CFT، تحریم ها برطرف نمی شود/ ایران به 38 حکم از 42 حکم FATF عمل کرده + فیلم


   به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست خبری اظهار داشت: «امروز مهندس های ما از نظر کمی از مهندس های کانادا بیشتر هستند.

- باهنر: با تصویب پالرمو و CFT، تحریم ها برطرف نمی شود/ ایران به 38 حکم از 42 حکم FATF عمل کرده + فیلم عضو مجمع تشخیص گفت: اگر پالرمو و CFT را مصوب نکنیم تحریم کنندگان سود می برند و برای آنهایی که می خواهند به کمک ما تحریم ها را دور بزنند مشکل بوجود می آید.

   به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست خبری اظهار داشت: امروز مهندس های ما از نظر کمی از مهندس های کانادا بیشتر هستند.

وی افزود: ما یک زمانی می گفتیم آیا می شود از پزشک هندی و بنگلادشی بی نیاز باشیم؟ الان کلی پزشک بیکار در کشورمان داریم یعنی بعضی وقت ها به افراط رفتیم.

باهنر تصریح کرد: بعضی ها ممکن است به ما بگویند درست است که پزشک ها زیاد شدند ولی سوادشان کم هست؛ من می گویم تاپ ترین پزشکان جهان را در شاخه های مختلف داریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باهنر: با تصویب پالرمو و CFT، تحریم ها برطرف نمی شود/ ایران به 38 حکم از 42 حکم FATF عمل کرده + فیلم

باهنر: با تصویب پالرمو و CFT، تحریم ها برطرف نمی شود/ ایران به 38 حکم از 42 حکم FATF عمل کرده + فیلم