مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 بهمن 1403 ساعت 20:002025-02-15ورزشي

تخصیص بودجه 900 میلیارد تومانی برای احیای محلات و تقویت مساجد


رییس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اینکه مساجد به عنوان کانون فرهنگی و اجتماعی محسوب می شوند، اظهار کرد: شورای اسلامی شهر در سال 1404 بودجه 900 میلیارد تومانی را برای احیای محلات و تقویت مساجد در نظر گرفته است.

- ایسنا/فارس رییس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اینکه مساجد به عنوان کانون فرهنگی و اجتماعی محسوب می شوند، اظهار کرد: شورای اسلامی شهر در سال 1404 بودجه 900 میلیارد تومانی را برای احیای محلات و تقویت مساجد در نظر گرفته است.

سید ابراهیم حسینی امروز، 27 بهمن ماه در نشست با فعالان اجتماعی که در تالار شیخ اجل سعدی در شورای اسلامی شهر شیراز برگزار شد، پیرامون تبیین بودجه سال 1404 شیراز اظهار کرد: شورای شهر شیراز بودجه 900 میلیارد تومانی برای سال آینده به منظور احیای محلات و تقویت نقش مساجد به عنوان کانون های فرهنگی و اجتماعی اختصاص داده است.

وی افزود: این برنامه ها شامل 600 پروژه است که اهدافی مانند حمایت از ازدواج، توسعه زیرساخت ها (مانند افزایش ظرفیت سالن ها و استفاده رایگان از سالن های ورزشی) و تقویت فعالیت های فرهنگی مساجد را دنبال می کند.

حسینی افزود: در این طرح، مساجد که تاکنون به طور کامل از ظرفیت فرهنگی خود بهره نبرده است، به عنوان مرکز اصلی این برنامه عمل خواهند کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تخصیص بودجه 900 میلیارد تومانی برای احیای محلات و تقویت مساجد

تخصیص بودجه 900 میلیارد تومانی برای احیای محلات و تقویت مساجد