مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 26 بهمن 1403 ساعت 13:152025-02-14سياسي

تلاوت قرآن کانون خانواده را ملکوتی می کند


استاد حوزه و داور بین المللی مسابقات قرآن گفت: تلاوت قرآن در محیط منزل فضای خانواده را ملکوتی و معنوی می کند و باعث می شود شیاطین از خانه بروند.

- ایسنا/آذربایجان شرقی استاد حوزه و داور بین المللی مسابقات قرآن گفت: تلاوت قرآن در محیط منزل فضای خانواده را ملکوتی و معنوی می کند و باعث می شود شیاطین از خانه بروند.

حجت الاسلام محمد حاجی ابوالقاسم دولابی، امروز جمعه 26 بهمن در آیین تکریم حافظان قرآن کریم استان آذربایجان شرقی، ضمن تبریک ولادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج)، گفت: امام زمان (عج) ظهور خواهد کرد تا قرآن را آن گونه که نازل شده، تلاوت کند و حقیقت قرآن را به مردم نشان دهد.

وی خاطرنشان کرد: بهترین افراد، افرادی هستند که به تعلیم قرآن اهتمام دارند و جا دارد از شهدای خدمت به ویژه شهید رییسی یاد کنیم که معلم و مروج قرآن بود.

استاد حوزه و داور بین المللی مسابقات قرآن با تأکید بر اینکه مؤسسه مهد قرآن و عترت آذربایجان شرقی گام های مهمی در آموزش قرآن کریم برداشته است، گفت: نتیجه 31 سال فعالیت قرآنی این موسسه ظهور چهره ها و استعدادهای اررشمند در عرصه قرآن است.

حاجی ابوالقاسم بیان کرد: حقیقت قرآن نور است، قرآن کریم چه به صورت مکتوب و چه به صورت ملفوظ و چه زمانی که توسط حافظان، حفظ می شود، نور است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تلاوت قرآن کانون خانواده را ملکوتی می کند

تلاوت قرآن کانون خانواده را ملکوتی می کند