مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 بهمن 1403 ساعت 12:252025-01-21سياسي

تأمین منافع و تعاملات اقتصادی ایران نیازمند خروج از لیست سیاه FATF است


تأمین منافع و تعاملات اقتصادی ما در دنیا نیازمند عادی سازی پرونده جمهوری اسلامی ایران با FATF و خروج از لیست سیاه این نهاد است.

- معاون وزیر اقتصاد تأکید کرد: تأمین منافع و تعاملات اقتصادی ما در دنیا نیازمند عادی سازی پرونده جمهوری اسلامی ایران با FATF و خروج از لیست سیاه این نهاد است.

به گزارش ایسنا، هادی خانی - دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم - اظهار کرد: FATF چالش دائمی تمام کشورهای دنیاست و کشورهایی که در لیست خاکستری یا لیست کشورهای پرخطر قرار گرفته و از آن خارج شده اند نیز مشابه ما برنامه اقدام داشته اند و برابر فرایندی که در اسناد حکمرانی این نهاد مشخص است از لیست ها خارج می شوند.

وی ادامه داد: اینکه تصور کنیم FATF می تواند و اجازه دارد خلاف مستندات مصوب خود با کشورها به صورت سلیقه ای برخورد کند، حرف درستی نیست و حتی اگر این فرض را هم بپذیرم که این نهاد با ما سیاسی برخورد خواهد کرد، پاک کردن صورت مسئله است و رهاسازی پرونده به حال خود یک اشتباه راهبردی است.

خانی با اشاره به اخباری پیرامون درخواست روسیه از ایران برای پیوستن به FATF گفت: نه تنها روسیه بلکه تمام کشورها به غیراز کره شمالی در تعامل اقتصادی با اشخاص حقیقی و حقوقی ایران به دلیل قرارگرفتن کشورمان در لیست کشورهای پرخطر پولشویی و تأمین م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تأمین منافع و تعاملات اقتصادی ایران نیازمند خروج از لیست سیاه FATF است

تأمین منافع و تعاملات اقتصادی ایران نیازمند خروج از لیست سیاه FATF است