مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 بهمن 1403 ساعت 08:002025-02-05پزشكي

شهر چمستان از وجود بیمارستان مناسب بی بهره است


رییس کل دادگستری مازندران یکی از موضوعات مورد مطالبه مردم چمستان را عدم وجود بیمارستان در این شهر عنوان کرد و گفت: با توجه به جمعیت حدود 70 هزار نفری چمستان، - ایسنا/مازندران رییس کل دادگستری مازندران یکی از موضوعات مورد مطالبه مردم چمستان را عدم وجود بیمارستان در این شهر عنوان کرد و گفت: با توجه به جمعیت حدود 70 هزار نفری چمستان، می طلبد مسئولین دانشگاه علوم پزشکی مازندران در کمترین زمان ممکن نسبت به رفع مشکل مذکور اقدام کنند.

عباس پوریانی شامگاه 16 بهمن در بازدید از مرکز درمانی در حال احداث شهر چمستان، اظهار کرد: متاسفانه شهر چمستان از وجود یک بیمارستان مناسب بی بهره است و با توجه به مسافرپذیر بودن منطقه، اهمیت وجود یک بیمارستان مناسب، بیشتر مشهود است.

رییس کل دادگستری مازندران ادامه داد: شهر چمستان امکانات درمانی لازم برای ارائه خدمات به بیماران را در اختیار ندارد و بیماران ناگزیر برای درمان به شهرهای همجوار منتقل می شوند که با توجه به مسافت بین شهرها، مشکلات متعددی را ایجاد خواهد کرد.

پوریانی افزود: قطعاً بازدید مسئولین ارشد وزارت بهداشت، استاندار مازندران و همچنین رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از مرکز درمانی در حال احداث، در بهبود وضعیت موجود بسیار موثر خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شهر چمستان از وجود بیمارستان مناسب بی بهره است

شهر چمستان از وجود بیمارستان مناسب بی بهره است