مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 بهمن 1403 ساعت 13:452025-01-23سياسي

ابلاغ پروتکل ویژه عفونت بعد از انعکاس اخبار بیمارستان نگاه/ معاون وزیر: مردم ترس نداشته باشند


وزارت بهداشت موضوع حوادث پیش آمده در سه بیمارستان کشور را پیگیری می کند.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر، در رابطه با آخرین وضعیت حوادث رخ داده در بیمارستان های نگاه، تبریز و شریعتی گفت: مردم اطمینان داشته باشند حوادثی که در بیمارستان ها رخ می دهد، توسط حوزه درمان دانشگاه مربوطه به شدت پیگیری می شود.

وی اظهار داشت: بیمارستان نگاه نیز پرونده اش در دادسرا بوده و قضاوت بر عهده قاضی پرونده خواهد بود، اما پیگیر کار از طریق مراجع قضایی هستیم و به کار ها رسیدگی می کنیم.

دستگاه قضایی در حال رسیدگی به سایر حوادث اتفاق افتاده در دیگر بیمارستان ها بوده و وزارت بهداشت نیز موضوع را پیگیری می کند.

نقش وزارت بهداشت در جلوگیری از اتفاقات مشابه رضوی افزود: وزارت بهداشت برای جلوگیری از این اتفاقات در آینده، پروتکل هایی از جمله جلوگیری از عفونت و انتقال عفونت را در دستورالعمل بیمارستان ها قرار داده و تمام بیمارستان ها موظف بر اجرای آنها هستند.

همچنین باید پیگیر مسائل باشد و بتواند از به وجود آمدن چنین مسائلی پیشگیری کند.

وی ادامه داد: اشتباهات پزشکی در هر کشوری ممکن است رخ دهد، اما مردم از پیگیری دستگاه های ذی ربط به خصوص وزارت بهداشت اطمینان داشته باشند؛ وزارت بهداشت مدافع حقوق بیماران است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابلاغ پروتکل ویژه عفونت بعد از انعکاس اخبار بیمارستان نگاه/ معاون وزیر: مردم ترس نداشته باشند

ابلاغ پروتکل ویژه عفونت بعد از انعکاس اخبار بیمارستان نگاه/ معاون وزیر: مردم ترس نداشته باشند