مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 بهمن 1403 ساعت 21:252025-02-09دانش

ماه و مریخ هم نشین شدند


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مطمئنا این یکی از لحظات مهم در رصد ستارگان با چشم غیرمسلح است.

در طول یک هفته، ستارگان و سیارات تا حد زیادی هر شب در یک زمان در یک مکان قرار می گیرند، - اگر امشب، 9 فوریه 2025 (21 بهمن) و بامداد فردا به ماه نگاه کنید، سیاره سرخ را در کنار ماه می بینید که منظره ای ایجاد می کند که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مطمئنا این یکی از لحظات مهم در رصد ستارگان با چشم غیرمسلح است.

در طول یک هفته، ستارگان و سیارات تا حد زیادی هر شب در یک زمان در یک مکان قرار می گیرند، اما ماه به شدت تغییر مکان می دهد و به سمت شرق حرکت می کند و بنابراین، حرکت ماهانه ماه در اطراف آسمان اغلب آن را به هر سیاره ای نزدیک می کند.

روز یکشنبه 9 فوریه 2025، مریخ و ماه بسیار نزدیک خواهند بود.

البته، همه اینها به خاطر چشم انداز و نحوه دیدن اجرام در آسمان شب از سوی زمین است و مریخ در واقع به ماه نزدیک نیست و فقط اینگونه به نظر می رسد.

اگر بامداد روز دوشنبه در ساعت 05:27 به وقت ایران به آسمان نگاه کنید، می توانید تصویری از مریخ و ماه را در کنار هم ثبت کنید.

ماه در حالت درخشان خود قرار دارد و چند روز تا ماه کامل که به ماه برفی مشهور است، باقی مانده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماه و مریخ هم نشین شدند

ماه و مریخ هم نشین شدند