مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 26 بهمن 1403 ساعت 15:202025-02-14سياسي

مسئولان با حمایت از کارآفرینان باید اقتصاد مقاومتی را تقویت کنند


مسئولان با حمایت از کارآفرینان و تولیدکنندگان بخش خصوصی باید اقتصاد مقاومتی را تقویت کنند.

- لاهرود - امام جمعه مشگین شرقی گفت: مسئولان با حمایت از کارآفرینان و تولیدکنندگان بخش خصوصی باید اقتصاد مقاومتی را تقویت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام حسن صفری در خطبه های این هفته نماز جمعه در محل مصلای امامزاده حضرت سید ابراهیم خراسانی (ع) شهر لاهرود با تبریک ولادت منجی عالم بشریت اظهار کرد: همه ما باید مهدوی زندگی کنیم و خودمان را برای حکومت جهانی منجی عالم بشریت آماده کنیم.

وی افزود: سالروز ولادت حضرت امام زمان (عج) روز جهانی مستضعفان عالم است و عالم چشم انتظار ظهور امام مهدی موعود (عج) هستند و باید زمینه را فراهم کنیم که آن روز بزرگ به زودی محقق شود که وعده الهی است که زمین پر از عدل و داد خواهد شد.

امام جمعه مشگین شرقی با تبریک هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)، بیان کرد: ما در همه عرصه ها اعم از امنیت، پیشرفت، عزت و اقتدار کشور مدیون مجاهدت های شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) هستیم که هر جا مملکت ما از لحاظ امنیتی در خطر بوده، این سربازان گمنام امام زمان (عج) ورود کرده و از همه چیز خودشان گذشتند تا ما در امنیت کامل زندگی کنیم و ملت ایران قدردان زحمات این عزیزان هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسئولان با حمایت از کارآفرینان باید اقتصاد مقاومتی را تقویت کنند

مسئولان با حمایت از کارآفرینان باید اقتصاد مقاومتی را تقویت کنند