مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 بهمن 1403 ساعت 15:562025-01-21اقتصادي

29 طرح برای ساخت و نصب المان نوروزی در شهر انتخاب شد


شهردار گرگان از دریافت 370 طرح به کمیته داوری طراح و المان نوروزی خبر داد و گفت: 29 طرح برای ساخت و نصب المان در شهر انتخاب شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، سید محمدرضا سید النگی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جلسات کمیته داوری بررسی طرح های ارائه شده در فراخوان نوروزی و صدسالگی شهرداری به مدت سه روز برگزار شد و طرح ها و ایده های رسیده مورد بررسی و داوری قرار گرفتند.

وی افزود: تعداد 370 طرح و المان مرتبط با صدسالگی گرگان و ایام نوروز دریافت شد که پس از بررسی تعداد 29 طرح جهت تخصیص اعتبار، ساخت و نصب در سطح شهر انتخاب شدند.

سیدالنگی ادامه داد: ملاک انتخاب علاوه بر ایجاد زیبایی بصری، معرفی شهر گرگان از نظر فرهنگی، تاریخی و گردشگری در طراحی المان های نوروزی با برگزاری فراخوان انجام شد تا از توانمندی افراد هنرمند، استعدادهای جدید و ایده های نو بهره مند شود.

وی یادآور شد: طرح ها و المان ها و ایده های رسیده با محوریت و موضوعات، فرهنگ و هنر ملی، نمادهای مرتبط با نوروز و بهار، خاطرات مشترک، معماری بومی منطقه ای، هویت اسلامی ایرانی، نوآوری و خلاقیت، شهری پویا و بانشاط مورد بررسی قرار گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

29 طرح برای ساخت و نصب المان نوروزی در شهر انتخاب شد

29 طرح برای ساخت و نصب المان نوروزی در شهر انتخاب شد