مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 بهمن 1403 ساعت 13:102025-02-05پزشكي

حوزه درمان کردستان با نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد


استاندار کردستان با انتقاد از وضعیت حوزه درمان استان گفت: از وزارت بهداشت انتظار می رود که مسیر ارتقاء کردستان را با توجه به پتانسیل های موجود در این استان در حوزه درمان هموار کند.

- ایسنا/کردستان استاندار کردستان با انتقاد از وضعیت حوزه درمان استان گفت: از وزارت بهداشت انتظار می رود که مسیر ارتقاء کردستان را با توجه به پتانسیل های موجود در این استان در حوزه درمان هموار کند.

آرش زره تن لهونی امروز چهارشنبه (17 بهمن) در مراسم تکریم و معارفه رییس جدید دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: با وجود اقدامات زیادی که در حوزه بهداشت و درمان استان صورت گرفته هنوز کارهای انجام نشده زیادی داریم و با نقطه مطلوب در حوزه درمان فاصله زیادی داریم.

وی با تأکید بر اینکه پیشرفت در این حوزه تلاش و همت همه جانبه را می طلبد، افزود: همه دستگاه های اجرایی استان و به ویژه دانشگاه علوم پزشکی باید در بحث پیشگیری بیش از پیش تلاش کرده و با هم افزایی در راستای حوزه سلامت استان گام بردارند.

استاندار کردستان عنوان کرد: انتخاب رییس جمهور به عنوان یک پزشک و فعالیت وی در حوزه درمان فرصت مطلوبی برای ارتقاء حوزه سلامت کشور است و باید از آن بهره گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حوزه درمان کردستان با نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد

حوزه درمان کردستان با نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد