مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 بهمن 1403 ساعت 09:502025-01-25سياسي

سردار معروفی: شهدای ما شعار «زن، زندگی، آزادی» را تفسیر و تعبیر کردند، اما آن را از ما دزدیدند


شهدای ما شعار زن، زندگی، آزادی را تفسیر و تعبیر کردند، اما آن را از ما دزدیدند معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین در آیین رونمایی از تندیس اولین کنگره ملی شهدای حقوقدان: در هیئت اندیشه ورز حتما باید 50 خواهر و 50 برادر باشند.

امام خامنه ای باب بزرگی برای بحث مرجعیت و تقلید زن از زن به خاطر بحث زنانگی باز کردند و یک باب جدید و حرکت جدید شد؛ این کار را نکردید شعار زن، زندگی، آزادی را از ما دزدیدند؛ شهدای ما آن را تفسیر و تعبیر کردند اما دزدیدند؛ آنها به زن ایرانی عزت دادند ولی آن را از ما دزدیدند.

188 هزار شهید دادیم اما اجازه ندادیم پای نحس بیگانه به سرزمین مقدس و دست نحس او به ناموس پاک ایرانی برسد.

مردان قبیله غیرت چه کسانی بودند؟ چه کسانی زنان ایرانی را عزیز کردند؟ چه کسانی باعث شدند دامن آنها پاک شود؟ اینها را ما نگفتیم.

در هیئت اندیشه ورز باید روی این مسائل بحث و کار شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سردار معروفی: شهدای ما شعار «زن، زندگی، آزادی» را تفسیر و تعبیر کردند، اما آن را از ما دزدیدند

سردار معروفی: شهدای ما شعار «زن، زندگی، آزادی» را تفسیر و تعبیر کردند، اما آن را از ما دزدیدند