مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 بهمن 1403 ساعت 14:102025-01-29اقتصادي

خط انتقال آب به «مخزن کلمه» دشتستان 95 درصد پیشرفت دارد


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از بازدید معاون عمرانی استاندار و مدیرعامل این شرکت از خط انتقال آبرسانی سد ارغون کلمه و مخزن کلمه خبر داد.

- ایسنا/بوشهر مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از بازدید معاون عمرانی استاندار و مدیرعامل این شرکت از خط انتقال آبرسانی سد ارغون کلمه و مخزن کلمه خبر داد.

ابوالحسن عالی روز چهارشنبه در این بازدید اظهار کرد: پروژه مخزن کلمه تاکنون 25 درصد پیشرفت داشته و خط انتقال از سد ارغون به مخزن کلمه نیز به 95 درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.

وی بیان کرد: تلاش ها برای تکمیل و بهره برداری هرچه سریع تر این طرح ادامه دارد.

همچنین، این پروژه یکی از مهم ترین اقدامات در راستای بهبود زیرساخت های آب رسانی در استان بوشهر به شمار می آید و اثرات مثبتی بر کیفیت زندگی مردم خواهد گذاشت.

عالی با تاکید بر ضرورت مدیریت منابع آب در استان بوشهر، افزود: با توجه به شرایط اقلیمی خاص این استان، پروژه های آبرسانی همچون سد ارغون و خط انتقال آب آن با سرعت و شتابی ویژه در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: امیدواریم با تکمیل پروژه های رفع تنش، مشکلات مربوط به تأمین آب شرب در استان به حداقل ممکن برسد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خط انتقال آب به «مخزن کلمه» دشتستان 95 درصد پیشرفت دارد

خط انتقال آب به «مخزن کلمه» دشتستان 95 درصد پیشرفت دارد