مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 بهمن 1403 ساعت 10:102025-02-02اقتصادي

دست رد کارمند آبفای بوشهر به رشوه 1400 دلاری


در مراسمی با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، از کارمند وظیفه شناس این شرکت که پیشنهاد رشوه ارزی 1400 دلاری را رد کرده بود، تقدیر شد.

- ایسنا/بوشهر در مراسمی با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، از کارمند وظیفه شناس این شرکت که پیشنهاد رشوه ارزی 1400 دلاری را رد کرده بود، تقدیر شد.

ابوالحسن عالی روز یکشنبه در این مراسم با تأکید بر اهمیت سلامت اداری گفت: کاهش اعتماد عمومی منجر به کاهش مشروعیت، بهره وری و تولید و در نهایت توسعه نیافتگی و گسترش فقر اقتصادی و اخلاقی در جامعه خواهد شد.

وی افزود: در دنیای امروز، بزرگ ترین سرمایه هر سازمانی اعتبار آن است که از اعتماد عمومی نشأت می گیرد و این اعتماد تنها از مسیر سلامت اداری محقق می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ادامه داد: بدون شک تخلف و فساد اداری موجب کاهش اعتماد عمومی، از بین رفتن اعتبار نهادهای عمومی و در نتیجه فقدان سرمایه برای رشد و توسعه خواهد شد.

وی تاکید کرد: بنده به عنوان خادم مردم استان در حوزه آبفا، دست کارمند و کارگری را می بوسم که با سلامت و صداقت در این حوزه به مردم خدمت می کند و مردم نیز به طور قطع قدردان چنین خدمت گزارانی خواهند بود.

یکی از شرکت های پیمانکاری، با قرار دادن 1400 دلار در یک پاکت، این مبلغ را به صورت پنهانی روی میز سید عباس سج


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دست رد کارمند آبفای بوشهر به رشوه 1400 دلاری

دست رد کارمند آبفای بوشهر به رشوه 1400 دلاری