مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 بهمن 1403 ساعت 16:452025-02-05اقتصادي

قطعا با خروج از تحریم هزینه های صادرات کمتر می شود/ آمادگی برای همکاری بانکی با کشورهای بریکس


معاون بانک توسعه صادرات ایران گفت: باتوجه به اینکه این بانک از پروژه های مربوط به صادرات حمایت می کند، اگر از تحریم خارج شویم قطعا صادرکنندگان سریع تر به منابع مالی دست پیدا می کنند و با هزینه های کمتر صادرات خواهند داشت؛ - قطعا با خروج از تحریم هزینه های صادرات کمتر می شود/ آمادگی برای همکاری بانکی با کشورهای بریکس معاون بانک توسعه صادرات ایران گفت: باتوجه به اینکه این بانک از پروژه های مربوط به صادرات حمایت می کند، اگر از تحریم خارج شویم قطعا صادرکنندگان سریع تر به منابع مالی دست پیدا می کنند و با هزینه های کمتر صادرات خواهند داشت؛ لذا امیدواریم در خصوص FATF به صلاح کشور تصمیم گرفته شود.

به گزارش ایسنا، رضا ساعدی فر امروز (چهارشنبه) در نشست خبری که به مناسبت تشریح دستاوردهای پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، درباره عملکرد 10 ماهه گفت: در تسهیلات پرداخت شده نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود سه برابر رشد داشتیم و از رقم 15 هزار میلیارد تومان تسهیلات به 46 هزارمیلیارد تومان رسیده ایم.

وی افزود: در 10 ماهه امسال 1300 میلیارد تومان از تسهیلات بانک به شرکت های دانش بنیان پرداخت شده که 30 درصد نسبت به سال قبل افزایش دارد.

ساعدی فر تصریح کرد: در 10 ماه امسال شش همت از تسهیلات در زمینه حمایت از شرکت های کوچک و متوسط پرداخت شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قطعا با خروج از تحریم هزینه های صادرات کمتر می شود/ آمادگی برای همکاری بانکی با کشورهای بریکس

قطعا با خروج از تحریم هزینه های صادرات کمتر می شود/ آمادگی برای همکاری بانکی با کشورهای بریکس