مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 بهمن 1403 ساعت 13:352025-02-08سياسي

دوستعلی: نسخه رهبر انقلاب برای حل مشکلات کشور هوشمندانه بود


نماینده مردم راور و کرمان در مجلس شورای اسلامی گفت: نسخه رهبر انقلاب برای حل مشکلات کشور بسیار هوشمندانه بود و هرکسی که هم برای حل مشکلات به دنبال مذاکره است، - نماینده مردم راور و کرمان در مجلس شورای اسلامی گفت: نسخه رهبر انقلاب برای حل مشکلات کشور بسیار هوشمندانه بود و هرکسی که هم برای حل مشکلات به دنبال مذاکره است، بداند قطعا به هدف خود نخواهد رسید.

مجید دوستعلی، عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با ایسنا درباره بیانات اخیر رهبر انقلاب پیرامون مذاکره با آمریکا عنوان کرد: بیانات دیروز رهبر انقلاب در آستانه 22 بهمن که محور اتحاد ملت غیور ایران است، دارای نکات ارزشمندی بود.

بعد از حرف و حدیث هایی که اخیرا در کشور درباره مذاکره مجدد با آمریکا مطرح شده بود، رهبر انقلاب مجدد تکلیف را بر همگان روشن کردند و فرمودند مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نخواهد کرد.

وی ادامه داد: حضرت آیت الله خامنه ای به درستی فرمودند که راه حل قطعی مشکلات کشور در داخل است و با همت مسئولین و اتحاد مردم می توان مشکلات را حل نمود.

نماینده مردم راور و کرمان تاکید کرد: مسئولین کشور در اتحاد با یکدیگر باید این باور را داشته باشند که با استفاده از تمامی ظرفیت های داخل می توانند مشکلات را حل کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دوستعلی: نسخه رهبر انقلاب برای حل مشکلات کشور هوشمندانه بود

دوستعلی: نسخه رهبر انقلاب برای حل مشکلات کشور هوشمندانه بود