مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 دی 1403 ساعت 16:102025-01-13اقتصادي

تولید بیش از 22 هزار تن گوشت مرغ در سبزوار طی سال جاری


رییس شبکه دامپزشکی سبزوار از تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر تولید مرغ در سبزوار خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از 22 هزار تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شده است.

- ایسنا/خراسان رضوی رییس شبکه دامپزشکی سبزوار از تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر تولید مرغ در سبزوار خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از 22 هزار تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شده است.

براتعلی زیدآبادی در گفت وگو با ایسنا در خصوص تولید مرغ در سبزوار اظهار کرد: شهرستان سبزوار به عنوان یکی از قطب های اصلی تولید گوشت مرغ در استان خراسان رضوی، نقش بسزایی در تأمین نیازهای غذایی منطقه و کشور دارد.

وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از 22 هزار تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شده است.

برای دستیابی به این میزان تولید، 9 میلیون و 999 هزار و 912 قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری انجام شده است.

وی افزود: تمامی پروسه تولید گوشت مرغ (از ابتدای ورود جوجه یک روزه به سالن های مرغداری تا روند بارگیری به مقصد کشتارگاه و استحصال گوشت در کشتارگاه های طیور) تحت نظارت مستمر دامپزشکی سبزوار قرار دارد.

رییس شبکه دامپزشکی سبزوار تصریح کرد: سبزوار با برخورداری از 213 واحد مرغداری گوشتی و 15 واحد مرغداری تخم گذار، سالانه حدود 32 هزار تن گوشت مرغ تولید


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید بیش از 22 هزار تن گوشت مرغ در سبزوار طی سال جاری

تولید بیش از 22 هزار تن گوشت مرغ در سبزوار طی سال جاری