مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 دی 1403 ساعت 13:052025-01-18اقتصادي

با این شیوه کند، اشتغال و تولید امکانپذیر نیست


استاندار ایلام به مدیران در نشست پرداخت تسهیلات تکلیفی و اشتغال زایی هشدار داد: اگر دنبال کار و اشتغال و تولید هستیم با این شیوه کند که امورات پیگیری می شود، - ایسنا/ایلام استاندار ایلام به مدیران در نشست پرداخت تسهیلات تکلیفی و اشتغال زایی هشدار داد: اگر دنبال کار و اشتغال و تولید هستیم با این شیوه کند که امورات پیگیری می شود، امکان پذیر نیست.

احمد کرمی امروز شنبه 29 دی ماه ،1403 در نشست پرداخت تسهیلات تکلیفی و اشتغال زایی استان ایلام ضمن اعلام نارضایتی از عملکرد برخی از مدیران استان با اشاره به اینکه مدیران در مرکز بصورت مستمر پیگیر امور مردم باشند، گفت: عملکرد مدیران استانی در رتبه کشوری آنها مشخص می شود.

استاندار ایلام خاطرنشان کرد: سهمیه اختصاصی استان باید به صورت کامل جذب و طرح ها متناسب با آمایش سرزمینی و منطقه ای و بر اساس نیازسنجی و هدفمند در دستور کار قرار گیرند تا تسهیلات اشتغال زایی اثرگذاری لازم را داشته باشند.

وی با بیان اینکه دستگاه های اجرایی و بانک ها مکلفند عدد اختصاص یافته به استان را جذب کنند، گفت: کم کاری مدیران و بانک ها در حوزه تسهیلات تکلیفی منجر به کاهش اعتبارات استان در سال بعد می شود و این پذیرفتنی نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با این شیوه کند، اشتغال و تولید امکانپذیر نیست

با این شیوه کند، اشتغال و تولید امکانپذیر نیست