مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 دی 1403 ساعت 09:452024-12-30سياسي

دشمن با ایجاد تفرقه و اختلاف به دنبال کسب منافع خود است


کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه دشمن با ایجاد اختلاف، تفرقه و با تحریم و تهدید سعی در کسب منافع خود دارد، گفت: ملت ما مثل همیشه با بصیرت همه توطئه های دشمنان را در نطفه خفه خواهند کرد.

- ایسنا/مازندران کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه دشمن با ایجاد اختلاف، تفرقه و با تحریم و تهدید سعی در کسب منافع خود دارد، گفت: ملت ما مثل همیشه با بصیرت همه توطئه های دشمنان را در نطفه خفه خواهند کرد.

جواد خسروی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص هفته بصیرت و حماسه 9 دی، با موضوع سه مثلث شوم با بازی دو سر باخت در فتنه ها مطالبی را بیان کرد و گفت: پیرامون اتفاقاتی که در داخل کشور، منطقه و در سطح بین الملل در مواجه استکبار با کشورهای غرب آسیا بویژه جمهوری اسلامی ایران می افتد باید به این نکته اشاره کرد که جمهوری اسلامی در روند بیش از چهار دهه گذشته خود یک مسیری به معنای استقلال، قدرت،عزت و اقتداری را علیرغم میل نظام سلطه پیموده است که به هیچ عنوان نظام سلطه با محوریت سرمایه داری به دنبال این اتفاق در منطقه نبوده است.

وی افزود: نظام سرمایه داری تمام منفعت خود را در مسیر کسب منابع ارزان و انرژی رایگان و امن از این منطقه و فروش سلاح و دیگر تولیدات خود در این منطقه می داند و لذا در این مسیر اگر چیزی بنام پیشرفت، قدرت، استقلال، علم، توانایی و اق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دشمن با ایجاد تفرقه و اختلاف به دنبال کسب منافع خود است

دشمن با ایجاد تفرقه و اختلاف به دنبال کسب منافع خود است