مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 دی 1403 ساعت 10:302025-01-13اقتصادي

بیش از 24 درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز بهرمند شدند


مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر 6 هزار و 900 کیلومتر شبکه گاز رسانی در سیستان و بلوچستان اجرا شده است.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر 6 هزار و 900 کیلومتر شبکه گاز رسانی در سیستان و بلوچستان اجرا شده است.

میرشکاری در گفت وگو با ایسنا، افزود: با اجرای طرح گازرسانی به مناطق مختلف استان بیش از 24 درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز طبیعی بهرمند شدند.

میرشکاری با تأکید بر اینکه ایفای نقش فعال شرکت گاز استان سبب رونق اقتصادی، تولید، اشتغال آفرینی و کمک به امنیت پایدار استان می شود، افزود: مصداق این موضوع می تواند بهره مندی 13 شهر از مجموع 55 شهر و 144 روستا از مجموع 3280 روستای دارای قابلیت گازرسانی در سیستان و بلوچستان از نعمت گاز باشد.

وی ادامه داد: در حال حاضر روزانه 7میلیون و 500 مترمکعب گاز در استان مصرف می شود که می طلبد با توجه به سرما و یخبندان در دیگر نقاط کشور مردم در مصرف گاز طبیعی صرفه جویی کنند.

مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان، ادامه داد: 22 شهر دیگر استان تا پایان سال آینده از نعمت گاز طبیعی بهرمند خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: در سال 1389 بود که شبکه گاز طبیعی بطول بیش از 900 کیلومتر از عسلویه به ایرانشهر رسید و حالا 167 هزار خانوار با جمعیت بیش از 750 هز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 24 درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز بهرمند شدند

بیش از 24 درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز بهرمند شدند