مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 دی 1403 ساعت 15:552025-01-07سياسي

پرداختن به مکتب شهید سلیمانی فی نفسه عبادت است/ حاج قاسم سوا نمی کرد با همه بود


اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی در چهارمین جشنواره تجلیل از مدیران و کارکنان تراز مکتب حاج قاسم: 🔸پرداختن به مکتب شهید سلیمانی فی نفسه یک عمل صالح و یک عبادت است چون ما ذکر می کنیم از صفات و عملکرد یک بنده صالح و مخلص خدا.

- پرداختن به مکتب شهید سلیمانی فی نفسه عبادت است/ حاج قاسم سوا نمی کرد با همه بود 18 دی 1403 - 15:55 کد خبر: 1213549 اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی در چهارمین جشنواره تجلیل از مدیران و کارکنان تراز مکتب حاج قاسم: 🔸پرداختن به مکتب شهید سلیمانی فی نفسه یک عمل صالح و یک عبادت است چون ما ذکر می کنیم از صفات و عملکرد یک بنده صالح و مخلص خدا.

🔸حاج قاسم عشق می ورزید؛ رزمندگان عین پروانه دور حاج قاسم می گشتند و او را از جان و دل دوست می داشتند چون تکبر نمی ورزید تواضع داشت و در همه صحنه ها بود.

🔸حاج قاسم سوا نمی کرد با همه بود برای رضای خدا محبت می کرد و محبت او بود که جذب می کرد محبت او بود که حرکت ها را تقویت می کرد محبت او بود و توکل او به خدا بود که او را در همه عرصه ها موفق می کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرداختن به مکتب شهید سلیمانی فی نفسه عبادت است/ حاج قاسم سوا نمی کرد با همه بود

پرداختن به مکتب شهید سلیمانی فی نفسه عبادت است/ حاج قاسم سوا نمی کرد با همه بود