مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 دی 1403 ساعت 10:452025-01-09سياسي

پردیس هوش مصنوعی در وزارت دفاع راه اندازی شد


معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع، هوش مصنوعی را یکی از فناوری اولویت دار کشور دانست و از راه اندازی پردیس هوش مصنوعی در این وزارتخانه خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، پنل آینده پژوهی؛ روندهای راهبردی جهانی و دورنمای فناوری با حضور سید مهدی فرحی معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع، محمد حسینی مقدم عضو هیات علمی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی، تمدنی و محمد رضا کریمی قهرودی عضو هیات علمی دانشگاه مالک اشتر، فرهاد نظری زاده رییس مرکز آینده پژوهی و مجید یامی پژوهشگر آینده پژوهی و محمدرضا آذرآیین رییس مرکز مطالعات راهبردی در دومین روز برگزاری چهاردهمین کنفرانس بین المللی مدیریت و فناوری در پژوهشگاه نیرو برگزار شد.

سید مهدی فرحی معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع، در این پنل با بیان اینکه نقش علم و فناوری نقش راهبردی است گفت: هر کشوری که در حوزه فناوری تلاش بیشتری کند رنگینک بالاتری را کسب خواهد کرد، بنابراین در نظم جدید جهانی به زودی شاهد این امر خواهیم بود و امیدواریم در این نقش کشور ما بتواند به خوبی بدرخشد.

وی بیان کرد: در این دوره که عمر فناوری ها کوتاه شده است و انواع فناوری، استخراج و ارائه می شود، تغییرات به شدت در حال انجام است به گونه ای که امروزه هر 100 روز یک فناوری متولد می شود و در 2030 هر 2 ماه یک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پردیس هوش مصنوعی در وزارت دفاع راه اندازی شد

پردیس هوش مصنوعی در وزارت دفاع راه اندازی شد