مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 دی 1403 ساعت 22:162025-01-17حوادث

شناسایی و دستگیری باند حفاری غیرمجاز در شهرستان سلسله


فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی لرستان از شناسایی و دستگیری باند 6 نفره حفاری غیرمجاز در شهرستان سلسله خبر داد.

- ایسنا/لرستان فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی لرستان از شناسایی و دستگیری باند 6 نفره حفاری غیرمجاز در شهرستان سلسله خبر داد.

سرهنگ علی قدمی امروز (28 دی ماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: کارکنان یگان حفاظت شهرستان سلسله با همکاری دستگاه های اطلاعاتی _امنیتی، قضایی باند 6 نفره حفاری غیرمجاز را شناسایی، دستگیر و در این خصوص پرونده تشکیل و متهمین به مرجع قضایی معرفی شدند.

وی خاطرنشان کرد: برابر قانون هرگونه حفاری و کاوش به قصد تحصیل اموال تاریخی_فرهنگی ممنوع بوده و با مرتکبین این حوزه برخورد قانونی لازم صورت می گیرد.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی لرستان اضافه کرد: در سال جاری یگان حفاظت میراث فرهنگی استان با تعامل و پشتیبانی نیروهای اطلاعاتی_امنیتی به ویژه فراجا و همکاری خوب دستگاه قضایی در سراسر استان توانسته است، اقدامات مناسبی را در راستای مقابله با حفاران غیرمجاز و فروشندگان اشیای تاریخی انجام دهد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی و دستگیری باند حفاری غیرمجاز در شهرستان سلسله

شناسایی و دستگیری باند حفاری غیرمجاز در شهرستان سلسله