مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 دی 1403 ساعت 11:452025-01-12سياسي

اراضی کشاورزی با همکاری 180 شرکت سنددار می شوند


اراضی کشاورزی با همکاری 180 شرکت سنددار می شوند.

- رییس سازمان ثبت اسناد گفت: اراضی کشاورزی با همکاری 180 شرکت سنددار می شوند.

به گزارش که مردمی بودن و مهم تر از آن مردمی ماندن را از ویژگی های لازم هر مسئول نظام اسلامی خواندند و در راستای تأکیدات رییس قوه قضاییه برای ملاقات بی واسطه مسئولان با مردم، امروز یکشنبه 23 دی ماه حسن بابایی رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به همراه معاونان خود و نیز محمد افخمی مدیر کل اداره ثبت اسناد و املاک تهران در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه حاضر شدند و با 17 مراجعه کننده که برای رفع مشکلات خود به این مرکز مراجعه کرده بودند، دیدار و به پرونده های آنها رسیدگی کردند.

در این دیدار که با حضور سیدعلی اصغر رفاهی مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه انجام شد، رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به استماع مشکلات و در خواست های مراجعه کنندگان پرداخت و برای رفع مشکلات آنها که به طور عمده در حوزه قطعه بندی زمین، رسیدگی به وضعیت زمین های موروثی و تفکیک زمین و مواردی از این قبیل بود، دستورات لازم را صادر کرد.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در حاشیه این دیدار چهره به چهره با مردم گفت: تعدادی از مراجعان از شهرستان ها و استان های دیگر در این مکان حضور یافتند که با توجه به نوع درخواست آنان، پیگیری ها هم متفاوت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اراضی کشاورزی با همکاری 180 شرکت سنددار می شوند

اراضی کشاورزی با همکاری 180 شرکت سنددار می شوند