مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 دی 1403 ساعت 13:052025-01-07سياسي

توسلی: در مبارزه با فساد نباید به جناح بندی ها توجه کرد


نماینده مردم بهار و کبودر آهنگ در مجلس گفت: در مبارزه با فساد باید وابستگی ها و جناح ها فراموش و با عاملان فساد برخورد شود.

- توسلی: در مبارزه با فساد نباید به جناح بندی ها توجه کرد نماینده مردم بهار و کبودر آهنگ در مجلس گفت: در مبارزه با فساد باید وابستگی ها و جناح ها فراموش و با عاملان فساد برخورد شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، فتح الله توسلی، نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس، در جلسه علنی امروز (سه شنبه 18 دی ‎ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، گفت: آنچه این روزها برخی خواسته و آگاهانه و برخی ناخواسته در جهت آن حرکت می کنند، ناکارآمد نشان دادن نظام اسلامی و نظام مبتنی بر ولایت است که باید این توطئه را خنثی کنیم .

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: صدها میلیون انسان شریف و عزیز در دنیا، ایران اسلامی را الگوی خود قرار داده اند و اکنون هر کسی که با ترک فعل یا فعل غلط خود، فساد و منفعت گرایی، انتصاب مدیران نالایق و منفعت گرا و نادیده گرفتن منافع مردم بخواهد به توفیق این توطئه کمک کند، بداند که بنده و همکارانم در مجلس با تمام توان در مقابل شان خواهیم ایستاد.

وی تصریح کرد: گرانی و تورم لجام گسیخته، سلامت مردم، امنیت اخلاقی، روانی و اجتماعی و نهایتاً امنیت ملی کشور را به خطر انداخته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توسلی: در مبارزه با فساد نباید به جناح بندی ها توجه کرد

توسلی: در مبارزه با فساد نباید به جناح بندی ها توجه کرد