مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 دی 1403 ساعت 10:102025-01-15اقتصادي

دستور رییس قوه قضاییه موجب کاهش 2 میلیون متر مکعب مشعل سوزی در پارس جنوبی شد


دستور رییس قوه قضاییه موجب کاهش 2 میلیون متر مکعب مشعل سوزی در پارس جنوبی شد.

- دستور رییس قوه قضاییه موجب کاهش 2 میلیون متر مکعب مشعل سوزی در پارس جنوبی شد بوشهر- رییس کل دادگستری استان بوشهر گفت: دستور رییس قوه قضاییه موجب کاهش 2 میلیون متر مکعب مشعل سوزی در پارس جنوبی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، چهارم بهمن سال 1402 بود که رییس قوه قضاییه به استان بوشهر سفر کرد و دستوراتی در رابطه با کاهش آلایندگی ناشی از مشعل سوزی در منطقه عسلویه صادر کرد که از مصوبات این سفر بود.

رییس کل دادگستری استان بوشهر گفت: بعد از دستور رییس قوه قضاییه، جلسات متعدد با مدیران مجتمع ها و پالایشگاه فاز 8 پارس جنوبی گاز برگزار و همچنین یک معاون قضایی به صورت ویژه برای پیگیری کاهش آلایندگی و مشعل سوزی تعیین شد.

مهدی مهرانگیز ادامه داد: دادگستری استان بر روند برگزاری مزایده و مناقصه ها به منظور نوسازی تجهیزات مجتمع ها نظارت کرد که این نظارت ها منجر به دستگیری مدیری که با دریافت رشوه های کلان مانع از تجهیز و نوسازی صنایع پتروشیمی در بوشهر می شد، شد که این فرد همچنان در بازداشت به سر می برد.

وی افزود: شتاب بخشی پروژه کاهش مشعل سوزی در پارس جنوبی اولویت اول است وی بیان کرد: در زمان سفر رییس قوه قضاییه به این استان در سال گذشته میزان مشعل سوزی هشت میلیون متر مکع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستور رییس قوه قضاییه موجب کاهش 2 میلیون متر مکعب مشعل سوزی در پارس جنوبی شد

دستور رییس قوه قضاییه موجب کاهش 2 میلیون متر مکعب مشعل سوزی در پارس جنوبی شد