مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 دی 1403 ساعت 15:502024-12-29فرهنگي

گزارش گیشه سینماها ؛ «هفتاد سی» بی رقیب می تازد / فیلم های تازه اکران شده فروش خوبی ندارند


سینمای ایران در حالی هفته دوم دی را سپری می کند که فیلم های تازه اکران شده هنوز فروش خوبی ندارند و «هفتاد سی» بدون رقیب و با اختلاف پیشتاز است.

- گزارش گیشه سینماها ؛ هفتاد سی بی رقیب می تازد / فیلم های تازه اکران شده فروش خوبی ندارند سینمای ایران در حالی هفته دوم دی را سپری می کند که فیلم های تازه اکران شده هنوز فروش خوبی ندارند و هفتاد سی بدون رقیب و با اختلاف پیشتاز است.

سید امیرشایان حقیقی در مهر نوشت: سینمای ایران در حالی هفته دوم دی را سپری می کند که فیلم های تازه اکران شده هنوز فروش خوبی ندارند و هفتاد سی بدون رقیب و با اختلاف پیشتاز است.

بر مبنای آمار سمفا تا ساعت 19:30 شنبه 8 دی؛ 28 میلیون و 193 هزار و 697 نفر در 697 هزار و 685 سانسی که 59 فیلم سینمای ایران را در سالن های سینمایی نمایش می دهند، به تماشای آثار نشسته اند و فروشی بیش از 1,573 میلیارد تومان را برای سینمای ایران به ارمغان آورده اند.

در هفت روز گذشته فیلم های سینمای ایران فرصت نمایش در 22 هزار و 120 سانس را پیدا کرده اند که نسبت به هفته گذشته شاهد افزایش 2000 سانس بوده ایم به همین واسطه مخاطبان در هفته گذشته به میزان صد هزار نفر افزایش یافته اند و 952 هزار و 639 نفر نیز در هفته گذشته به تماشای آثار از طریق سینماهای سراسر کشور نشسته اند؛ به این ترتیب در این هفته، میزان فروش سینما


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گزارش گیشه سینماها ؛ «هفتاد سی» بی رقیب می تازد / فیلم های تازه اکران شده فروش خوبی ندارند

گزارش گیشه سینماها ؛ «هفتاد سی» بی رقیب می تازد / فیلم های تازه اکران شده فروش خوبی ندارند