مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 دی 1403 ساعت 13:402024-12-30سياسي

دانشگاه آزاد توانست یخ کرسی های آزاداندیشی را باز کند


کرسی های آزاداندیشی در کشور یخ زده بود و دانشگاه آزاد اسلامی توانست یخ آن را باز کند.

- معاون فرهنگی دانشگاه آزاد گفت: کرسی های آزاداندیشی در کشور یخ زده بود و دانشگاه آزاد اسلامی توانست یخ آن را باز کند.

به گزارش در دیدار با اعضای انجمن اهل قلم مطرح کردند که اگر بخواهیم در زمینه گسترش و توسعه واقعیِ فرهنگ و اندیشه و علم حقیقتاً کار کنیم، احتیاج داریم به این که از مواهب خدادادی و در درجه اوّل آزاداندیشی استفاده کنیم.

این پیام مقام معظم رهبری در سال بعد نیز مورد تأکید قرار گرفت و رفته رفته مفهوم آزاداندیشی در شکل کرسی آزاداندیشی متعین شد و نهایتاً در سال 1385 در 596 امین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضرورت راه اندازی کرسی های آزاداندیشی مصوب شد.

وی با بیان اینکه کرسی های آزاداندیشی از اهمیت زیادی برخوردار است، اظهار کرد: در آیات قرآن کریم حدود 300 آیه وجود دارد که افراد را به تعقل، تفکر، تدبر و آزادی اندیشه دعوت می کند و حتی مثالهایی برای تفکر مطرح شده است.

یکی از این نمونه ها آیه 18 سوره زمر است.

فبشر عبادی الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَئِکَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِکَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دانشگاه آزاد توانست یخ کرسی های آزاداندیشی را باز کند

دانشگاه آزاد توانست یخ کرسی های آزاداندیشی را باز کند