مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 دی 1403 ساعت 15:062025-01-06اقتصادي

حوادث آب در استان زنجان 8 درصد کاهش دارد


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: تعداد حوادث و اتفاقات آب در استان زنجان در 9 ماهه امسال 8 درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش داشته است.

- به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد نادرخانی گفت: کاهش 1000 فقره ای تعداد حوادث آب در استان علیرغم افزایش طول شبکه توزیع، خطوط انتقال و تعداد مشترکین حاصل شده است.

وی افزود: تعداد کل حوادث رخ داده در استان طی 9 ماهه سال جاری بیش از 12 هزار فقره بوده است که بیشترین تعداد این حوادث به ترتیب در شهرهای زنجان، ابهر و خرم دره رخ داده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: به تفکیک نوع حوادث به ترتیب بیشتر تعداد حوادث آب در بخش انشعابات، شبکه توزیع و خطوط انتقال رخ داده است.

نادرخانی افزود: در بخش فاضلاب نیز در مجموع تعداد 463 فقره حادثه رخ داده است که شهرهای زنجان، ابهر و ماهنشان به ترتیب بیشترین تعداد حوادث فاضلاب را به خود اختصاص داده اند.

وی به وقوع 331 فقره خسارت توسط سایر ارگان ها به تأسیسات شرکت آبفا نیز اشاره کرده و گفت: شهرداری و مخابرات دو نهادی هستند که بیشترین تعداد این خسارتها را به بار آورده اند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: مدت زمان رفع حوادث آب در استان زنجان منطبق با میانگین کشوری بوده و برای رفع حوادث منصوبات داخل حوضچه کنتور 20 دقیقه و شبکه توزیع حداک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حوادث آب در استان زنجان 8 درصد کاهش دارد

حوادث آب در استان زنجان 8 درصد کاهش دارد