مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 دی 1403 ساعت 13:152025-01-07پزشكي

شیوع آنفلوآنزا در کهگیلویه و بویراحمد؛ تکمیل ظرفیت بیمارستان ها


یاسوج_ شیوع آنفلوآنزا در کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت های بیمارستانی را به سمت تکمیل شدن سوق داد.

- شیوع آنفلوآنزا در کهگیلویه و بویراحمد؛ تکمیل ظرفیت بیمارستان ها یاسوج_ شیوع آنفلوآنزا در کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت های بیمارستانی را به سمت تکمیل شدن سوق داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، طی روزهای اخیر شاهد فراوان شیوع آنفلوآنزا در شهرهای مختلف کهگیلویه و بویراحمد هستیم.

در حالی که انتظار می رفت دستورالعمل های هشداری و آگاهی بخشی پیش از ورود استان به فراگیری این ویروس توجه مدیران متولی ارائه شود، با شیوع گسترده، علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد نسبت به شرایط فعلی هشدار داده است.

تکمیل ظرفیت بیمارستان های استان سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: شیوع ویروس آنفلوآنزا در استان به مرحله هشدار رسیده و ظرفیت بیمارستان های کهگیلویه و بویراحمد رو به تکمیل است.

مسلم شریفی افزود: از بین مراجعه کنندگان حدود 20 درصد تست های آنفلوآنزا مثبت است و باید نسبت به شیوع بیشتر آن مراقب باشیم.

وی با تاکید بر رعایت موارد بهداشتی، گفت: از مردم تقاضا داریم که دستورالعمل های بهداشتی مانند شستن دست ها، رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک را رعایت کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شیوع آنفلوآنزا در کهگیلویه و بویراحمد؛ تکمیل ظرفیت بیمارستان ها

شیوع آنفلوآنزا در کهگیلویه و بویراحمد؛ تکمیل ظرفیت بیمارستان ها