مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 دی 1403 ساعت 10:202025-01-15اقتصادي

28 پرونده قاچاق موتورسیکلت در کردستان تشکیل شد


مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان گفت: امسال تاکنون 28 پرونده قاچاق موتورسیکلت در کردستان تشکیل شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، حسین رحیمیان اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون 28 پرونده تخلف قاچاق موتورسیکلت در استان تشکیل شده است.

وی افزود: این پرونده ها مربوط به قاچاق 36 دستگاه موتورسیکلت به ارزش 58 میلیارد و 849 میلیون ریال بوده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان همچنین اخیراً از محکومیت 8 میلیاردی قاچاقچی موتور سیکلت در بانه خبر داد و افزود: پرونده موتور سیکلت قاچاق به ارزش 8 میلیارد و 25 میلیون ریال در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان بانه رسیدگی شد.

وی بیان کرد: شعبه با توجه به مستندات موجود و ارائه نشدن مدارک گمرکی، تخلف قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط خودرو کشف شده، متخلف را به پرداخت مبلغ 8 میلیارد و 25 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

رحیمیان گفت: مأموران نیروی انتظامی در داخل نمایشگاه، موتور سیکلت های مذکور را به ظن قاچاق ضبط و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

28 پرونده قاچاق موتورسیکلت در کردستان تشکیل شد

28 پرونده قاچاق موتورسیکلت در کردستان تشکیل شد