مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 دی 1403 ساعت 09:202024-12-24اقتصادي

اتمام عملیات اصلاح مسیر خط انتقال برق سد زیردان چابهار


مدیرعامل آب منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت: همزمان با نصب 13 تیر برق جدید و انجام اقدامات تکمیلی تخصصی اصلاح مسیر خط برق به سد مخزنی زیردان چابهار به خارج از مخزن انجام شد.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل آب منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت: همزمان با نصب 13 تیر برق جدید و انجام اقدامات تکمیلی تخصصی اصلاح مسیر خط برق به سد مخزنی زیردان چابهار به خارج از مخزن انجام شد.

محمد امین بارانی در گفت وگو با ایسنا، افزود: برق رسانی به تاسیسات سد زیردان به طول 25 کیلومتر از شهرستان قصرقند بود که به علت بارندگی های موسومی و سیلاب های رودخانه کاجو مشکلاتی را برای مردم منطقه بوجود می آورد.

وی بیان کرد: عبور این خط از مناطق کوهستانی بویژه بخشی از آن که در محدوده مخزن واقع شده بود با آبگیری در تراز حداکثر سد در آب قرار گرفته و در معرض آسیب و سقوط و در نهایت باعث قطع برق می شد که رفع آسیب های وارده مشکلات قطع برق را برای شهر قصرقند و روستاهای مسیر به وجود می آورد.

مدیرعامل آب منطقه ای سیستان و بلوچستان ادامه داد: برای رفع این مشکل مبادرت به تغییر مسیرخط برق به خارج از محدوده مخزن شد.

وی اظهارکرد: همچنین مرمت سایر قسمت های آسیب دیده در سیلاب های اسفند 1402 و فروردین 1403 با هدف مستقل شدن و پایدار کردن برق سد و جلوگیری از خسارت های احتمالی به مردم شده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اتمام عملیات اصلاح مسیر خط انتقال برق سد زیردان چابهار

اتمام عملیات اصلاح مسیر خط انتقال برق سد زیردان چابهار