مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 دی 1403 ساعت 17:302024-12-25دانش

پژوهش دانشگاه های کردستان به سمت کاربردی و صنعتی شدن حرکت کند


معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پژوهش دانشگاه های استان کردستان باید به سمت کاربردی و صنعتی شدن تغییر یابد.

- پژوهش دانشگاه های کردستان به سمت کاربردی و صنعتی شدن حرکت کند ایسنا/کردستان معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پژوهش دانشگاه های استان کردستان باید به سمت کاربردی و صنعتی شدن تغییر یابد.

محمد نبی شهیکی امروز (پنجم دی) در مراسم تودیع و معارفه رییس پارک علم و فناوری کردستان با تأکید بر اهمیت پارک های علم و فناوری به عنوان پل ارتباطی بین دانشگاه ها و صنعت، نقش این مراکز را در تجاری سازی دستاوردهای علمی و توسعه اقتصادی کشور حیاتی دانست.

وی با اشاره به عملکرد موفق پارک علم و فناوری کردستان، عنوان کرد: این پارک با شناخت و توانمندی جناب آقای دکتر احمد محمدی افق روشنی در این زمینه خواهد داشت.

شهیکی همچنین مدیریت پارک های علم و فناوری را به دلیل تخصصی بودن و انتظارات جامعه علمی و فناور و دانش بینان بسیار دشوار دانست و دلیل انتخاب دکتر احمد محمدی را دانش و تجربه کافی همراه با تخصص عنوان کرد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم بر لزوم توسعه زیرساخت های فناوری در استان تأکید کرد و گفت: مسیر توسعه برای آینده را باید در واحدهای فناور و دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری برنامه ریز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پژوهش دانشگاه های کردستان به سمت کاربردی و صنعتی شدن حرکت کند

پژوهش دانشگاه های کردستان به سمت کاربردی و صنعتی شدن حرکت کند